Bij Visual Turn gaat het over jou!

Het gaat niet over mij, vandaar dat ik me liever op de achtergrond houd. Mijn doel is om de essentie van je bedrijf, concept of plan te doorgronden. Ik probeer het karakter subtiel in woord, video & beeld te vangen:

  • is het speels of formeel?
  • is het  kleurrijk of juist minder uitgesproken?
  • welke toon & sfeer versterken je bedrijf of organisatie?
  • hoe geven we je inhoud of visie meer kracht?
  • het is als het zoeken naar een jas die je als gegoten zit

Staan je website, logo en huisstijl als een huis? Dan wordt daar niets aan veranderd en kijken we hoe je Social Media, educatie, presentaties, workshops, evenementen, nieuwe concepten of andere uitingen van dezelfde herkenbare toon & sfeer kunnen worden voorzien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meer dynamiek via je logo